Individuele therapie: investeer in jezelf

Misschien gaat het niet zo lekker met je. Het kan zijn dat je worstelt met dingen die in het verleden gebeurd zijn. Of dat je keihard tegen jezelf aanloopt in je werk of in je vriendschappen. Misschien heb je te weinig zelfvertrouwen of weet je het gewoon allemaal niet meer.

Er kan van alles aan de hand zijn. Soms zijn situaties gevolg van keuzes die je zelf bewust of onbewust hebt gemaakt. Andere keer zijn dingen je overkomen en hebben ze de koers van je leven bepaald.

Hoe het ook zij, het is niet nodig er nog langer in je eentje mee te worstelen. Daar help je jezelf niet mee.

Review-1a

Laura is een therapeut die mij veel duidelijk heeft gemaakt, ze heeft mij de ruimte en veiligheid gegeven om de moeilijke dingen te verwerken en een plek te geven. Duidelijk en vastberaden heeft ze mij langs en door alles geleid, en bemoedigd. Ze heeft me bevestigd in wie ik ben en mag zijn . Bijzonder om te zien dat ik door dit proces gegroeid ben en ervaar dat ik mag STAAN. 

Kom van die ballast af

Wanneer je vastgelopen bent en niet meer goed weet hoe het verder moet, is het fijn wanneer iemand van buiten je helpt. Iemand die even langszij komt en samen met jou kijkt wat er precies aan de hand is en wat jij nodig hebt om verder te komen.

Ik gun jou dat je vrij komt. Vrij van alle ballast en rottigheid die je met je meedraagt, wat het ook is. En, na bijna 15 jaar therapeut zijn, kijk ik nergens meer gek van op. Dus ook niet van jouw verhaal...

Zullen we samen jouw leven weer op de rit zetten?

Neem dan contact met me op voor een intake

Hoe werkt individuele therapie?

We kijken niet alleen naar wat je belemmert. Je krijgt ook (meer) helder wie jij bent, waar je kracht ligt en hoe je die kunt inzetten. Je gaat je eigen patronen en manier van reageren op situaties herkennen en veranderen.

Wanneer er sprake is van onverwerkte trauma's help ik je die te verwerken. Hierdoor zal deze ballast je denken, voelen en handelen steeds minder bepalen en kun je je leven en relaties vanuit (meer) vrijheid vormgeven. Eén van de technieken die ik hiervoor gebruik is EMDR.

Wat voor de één werkt, werkt niet voor de ander. Jij bent uniek en je hebt een unieke levensloop. Daarom verdien je een zorgvuldige, op jou afgestemde benadering. Daarin vind je zowel mijn expertise door opleiding en ervaring als mijn persoonlijke eigenschappen in terug.

Ervaringsgerichte therapie

Gestalttherapie

EMDR

Kortdurende oplossingsgerichte therapie

Een taal erbij

Persoonlijk en betrokken

Respectvol

Zorgvuldig, rechtstreeks en spiegelend

Open en begripvol

Relativerend en een vleugje humor

Review-1a

Diana

Firmitas (betekent kracht) en mijn persoonlijke ervaring is dat ik door Laura's hulp ik mijn “kracht” en zin echt weer terug gekregen heb.
Laura weet vanuit een zeer deskundige, respectvolle en open houding de verschillende behandelmethoden en therapieën toe te passen.
Met als resultaat dat ik de vragen die ik had en emoties etc. beter begreep en verder kon met mijn leven.
Door mij warm aanbevolen voor iedereen die psychische ondersteuning nodig heeft.

Therapie poppetje Firmitas Hulpverlening 7

Zullen we samen jouw leven weer op de rit zetten?

Neem dan contact met mij op voor een intake