Een zeer prettige en persoonlijke benadering vanuit een breed psychologische vakkennis. Hulpverlening op basis van gelijkwaardigheid wat vertrouwen en veiligheid geeft. Vertaling naar cliënt in woord en beeld. Deze dingen maken o.a. dat voor mij de therapie een brug is van schade naar heling.

Ik ben intens dankbaar dat ik door Laura geholpen mocht worden. Haar hulp, liefde voor God en professionele kennis is levensveranderend geweest. Ik heb mezelf en Gods liefde voor mij teruggevonden en versterkt. Ze geeft niet alleen een rijtje professionele tips maar kijkt echt naar wie je bent en wie je in Gods ogen bent en mag zijn. Ze wordt door God gebruikt om herstel in verwoeste levens te brengen. Mijn depressie was zo sterk dat ik dood had kunnen gaan, maar nu heb ik weer zin in het leven.

Ik kwam bij Laura vanwege depressieve klachten en mijn jarenlange strijd tegen overgewicht. Ik gebruikte antidepressiva, en het afvallen lukte niet meer door gebrek aan motivatie. Laura leerde mij om juist door het verleden zonder oordeel positief naar het heden te kijken. Ik kreeg handvatten waar ik iets mee kon. De kracht van Laura is het luisteren en je de andere kant te laten zien,dit alles in een rustige opbouw. Ik sta anders in het leven nu. Ik gebruik geen antidepressiva meer,en kreeg van Laura de nodige steun mee om stappen te zetten om af te vallen. Ik zit op mijn gewenste gewicht,en ik ben gemotiveerd om dit vol te houden. De steun en begeleiding van Laura in dit hele proces is voor mij onontbeerlijk geweest.

Laura de Jong is een kundige, vriendelijke vrouw bij wie je je snel op je gemak voelt. (en dat is erg belangrijk) Ze is christen en dat merk je in de behandelingen. Niet dat dat nou voorop staat in de behandelingen maar als het de revue passeert dan gaat ze het niet uit de weg. Ik heb veel aan de behandelingen gehad. Dankzij haar ben ik stappen verder gekomen. Hartelijk dank Laura. Ik kan haar van harte aanbevelen!!! Ze is niet opdringerig, ze is geduldig, heeft verstand van zaken, vriendelijk. Ze heeft snel door 'welk vlees ze in de kuip heeft'. Kortom ze beheerst alle kwaliteiten die je van een hulpverlener verwacht (en diep in je hart ook verlangt)

Professioneel en goed inlevingsvermogen. Zeer geholpen in relatief korte tijd

Laura is echt een fantastisch mens die me door een enorm zware periode heeft heen geloodst. Haar deskundigheid en ervaring heeft trauma’s die er al jaren zaten helder gemaakt en met goede oefeningen opgeruimd. Ik ging letterlijk na elke afspraak lichter naar huis omdat ik dingen kon afronden/opruimen. Ze is naast enorm liefdevol ook heel recht door zee en no nonsens en dat is echt super fijn. Ik zou haar aan iedereen kunnen aanraden!!

Laura, wat een geweldige vrouw is dat. Lief, rustig maar vooral zeer begrijpend en vakkundig. Ze heeft ons ontzettend goed geholpen om de problemen die we al jaren hadden, in zeer korte tijd uit de weg te ruimen. Wat voelbaar was, is dat ze een lijntje met God heeft, fantastisch!!! Wat zij als handvat meegaf is tot 2 keer toe met dezelfde woorden in de zondag daarop bevestigd in de kerk waar wij komen. God heeft Laura op ons pad gebracht, geen twijfel mogelijk. We zijn dankbaar dat we haar als therapeut mochten hebben en kunnen nu weer verder met ons leven. Lieve Laura, heel veel dank hiervoor!!!!

Lieve Laura, Na een moeilijke periode in ons huwelijk, mochten we jou leren kennen. Een vrouw met bijzondere gaven van God. Je straalt een enorme rust, liefde en warmte uit. Het was fijn om samen met jou de weg te bewandelen die God voor ogen had. We hebben een aantal moeilijke, emotionele maar ook hele mooie gesprekken mogen hebben. Elke keer weer verhelderend en met openingen om verder te gaan. We hebben hier veel aan gehad en zijn dankbaar! We kunnen het iedereen aanraden om samen met jou, zonder wijzend vinger naar elkaar, oplossingen te vinden en zo de relatie te versterken. We hopen dat dit voor andere stellen ook bemoedigend zal zijn en ze bij jou durven aankloppen voor een helpende hand. We hebben je in ons hart gesloten. Liefs,

Zowel mijn vriend als ik zijn hartstikke blij en dankbaar dat we Laura ontmoet hebben en dat zij een stukje met ons leven heeft meegelopen. Haar ruimte voor ieders persoon en leven is heerlijk. En haar inzicht in mensen en levensloop is geweldig! Laura is iemand die hart heeft voor haar werk. Als ik iemand een professionele hulpverlener zou aanraden, dan is dat zeker Laura. Eerdere hulpverlening heeft ons teleurgesteld, haar hulp bracht ons door Gods genade meer dan we durven hopen.

Nog regelmatig komen bij ons beiden herinneringen aan vorig jaar op.Wat is er veel gebeurd Laura ging met ons op pad maakte zaken duidelijk en zichtbaar , zodat we elkaar beter zijn gaan begrijpen .Als we vast liepen was er tijd en ruimten voor gesprek of afspraak. Wij hebben Laura de Jong ervaren als een ervaren, kundige liefdevol, betrokken therapeut. Het volgen van Jezus schijnt als de zon door haar manier van benaderen heen.

Laura is een therapeut die mij veel duidelijk heeft gemaakt, ze heeft mij de ruimte en veiligheid gegeven om de moeilijke dingen een plek te geven, en te verwerken. Duidelijk en vastberaden heeft ze mij langs en door alles geleid, en bemoedigd. Bevestigd in wie ik ben en mag zijn . Bijzonder ook om zelf te zien dat ik door dit proces gegroeid ben en mag STAAN. Samen zijn we de weg gegaan en in die wisselwerking elkaar zeer gewaardeerd.